maanantai 28. tammikuuta 2013

Sukkia, sukkia, sukkia...

Nyt päätin kerrankin pitää lupaukseni ja esitellä niitä sukkia mitä olen tytölle väsännyt tässä talven aikana.


Tässä koko arsenaali. Kuvasta tosin puuttuu yhdet joista nappasin erillisen kuvan. Voitte varmaan arvata mistä sukista aloitin urakan :D Siitä eteenpäin uskoin etten voi tehdä noiden normaalien vauvansukkaohjeiden mukaan vaan pitää vähän soveltaa tuolle meidän kirpulle. Lankoja ja tyylejä on yhtä monta kun sukkiakin, mutta välttelin tuota ihan perus 2o2n mallia. Minusta on ihanaa tehdä Ilonalle sukkia, koska pääsen silloin aika vähällä työllä, mutta kokeilemaan kaikkia ihania uusia malleja ja kuvioita. Seuraavaksi aion laajentaa vähän muihin juttuihin, mutta niistä sitten lisää jos joskus valmistuu jotain esittelykelpoista :D

Tässä ne puuttuvat joihin sain inspiraation ns. tuubisukista, eli siis sukista joihin ei tule kantapäätä. Tuolla meidän likalla vaan ei tahdo pysyä sukat jalassa, joten päädyin näihin sen kantapään kuitenkin värkkäämään. Kuvio on ihan perus joustinneuletta, mutta joka 3. kerrosella siirsin yhdellä silmukalla oikealle.

Nämä sukat meinasi alkuun tuottaa vähän päänvaivaa, koska tein näihin ihan itse ruutupiirroksen. Muokkasin sen tästä Novitan ohjeesta. Mutta kun neulominen lähti vauhtiin niin sukat valmistui nopeasti. Nämä on varmaan vaativimmat sukat jotka tein, koska näissä joutui kikkailemaan noiden kavennusten ja langankiertojen kanssa.

Näistä piti tulla joulutossut Ilonalle, mutta jäivät sitten vähän puikoille ja olivat jo valmistuessaan liian pienet :( Mutta ehkä sitten joskus tulevina jouluina näille on joku muu käyttäjä. Näissä erikoisuutena oli tuo varsi jota nauloin edestakaisinneuleena kaikilla silmukoilla, kunnes siirsin sitten omille puikoilleen ja aloin tehdä ihan normaalisti. Tässä kuviona oli 2o2n tyylillä tehty helmineule ja siitä tuli kyllä valmiina todella kivan näköinen.

Jos jollain nyt tuli hirveä hinku tehdä samanlaisia niin voin kyllä antaa suurinpiirtein ohjeita (kun itsekkin tekee päästä niin ei voi ihan muistaa :)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti