keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulufiiliksiä



 Nyt vihdoin on luvassa teillekkin pieni kurkistus meidän jouluun :) Ja todellakin vihdoinkin, tuntuu ettei enää ehdi kirjoittelemaan, koska tyttö lähti konttaamaan ja nousee jo niin näppärästi seisomaan tukea vasten että saa olla kokoajan vahtimassa. Joulun aikaan oli myös hieman hankalia öitä kun puhkeamassa oleva hammas kiusasi. Ja tapaninpäivänähän siellä alaleuassa sitten olikin pieni nökö.

Joulua meillä vietettiin miehen suvun voimin ja oli kyllä aivan ihanaa kotona olla isolla porukalla. Ruokaa oli paljon ja se oli HYVÄÄ. Kaikki ruokalajit ei menneet kuitenkin ihan putkeen, esimerkiksi kylmäsavulohirullista tuli enemmän mössöä kun rulla ehti sulaa kokonaan ennen leikkaamista. Mutta makuun se ei vaikuttanut ;) Lahjoja oli kuusenalus täynnä ja vähän ihmettelin että kukahan meidän perheessä oli ollut niin kiltti menneenä vuonna. Lahjapotin taisi arvattavasti viedä kuitenkin tuo pikkutyttö, mikä nyt ei ollutkaan mikään ihme :)

Tässä pikku tonttutyttö tutkii omaa lahjaansa :)

Vähän joulukattausta

Taivaallinen kalatarjoilu (etualalla ne lohirullat :D)

Tässä avataan ihan ite papalta saatua isoa lahjaa....
josta paljastui..... MOOTTORISAHA!
Jota kuitenkin mentiin heti asiantuntevin ottein tutkimaan :)

Joulu oli kaikinpuolin onnistunut ja siitä oli sitten ihana lähteä viettämään välipäiviä koko perheen voimin massut pullollaan. Siitä sitten myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti