lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa :)

Ihanaa kun kevät taas tekee tuloaan :) Aivan mahtavat kelit olleet ja ne on saaneet tämänkin mamman liikkeelle vaunujen kanssa. Tytöllä tietenkin asiaan kuuluvasti uudet arskat aina päässä ;) Päästiin kahden siirtämisen jälkeen vihdoin 10kk neuvolaankin ja uudet mitat ovat: paino 7320g, pituus 69,5cm ja päänympärys 46,4cm. Pieni prinsessa siis :D Nyt pitäisi vissiin alkaa suunnittelemaan jo neidin 1v synttäreitä kun eihän niihinkään tässä ole enää kun reilu kuukausi (voiko tuo äidin pikkutyttö olla muka jo niin vanha?). Muutamia askelia tulee jo kun kävelytetään vanhemmalta toiselle, mutta vielä ei rohkeus riitä että lähtisi itsekseen liikkeelle. Yöt on menneet aika hyvin, mutta päiväunien kanssa meinaa olla vähän hankaluuksia. Mikä on kyllä ihme kun Ilona on alkanut aamuisin heräämään yhdessä auringon kanssa :)

Tätä ei meidän perheessä voi tehdä kukaan muu kun Ilona...
Uusia ulottuvuuksia 
Pikkukarhu <3
Pieni herkkusuu

Tuo nelijalkainen pentu on sopeutunut hyvin perheeseen ja edelleenkin perheen vauvat on ihan bestiksiä. Naukkiskin kasvaa hirmuista vauhtia ja opettelee kokoajan enemmän meidän normaaliarkea. Ensi viikolla alkaisi pentukerho missä Naukkis pääsisi sitten telmimään omanikäisten kanssa, vaikka onhan Sateenkin kanssa täällä kotona kiva painia.




Arki jatkuu vielä toistaiseksi normaalina, mutta kovasti olisi tällä mammalla työnhaku käynnissä ja Ilonalle haettuna jo hoitopaikka jos tärppää. Kamala ajatella että joutuu pienen hoitoon laittamaan, mutta eipä noilla kelan tuilla kauhean pitkälle pötkitä. Ja toisaalta ehkä sitä alkaa pikkuhiljaa kaipaamaan muutakin arkeen kun tätä kotielämää. Mutta siitä sitten lisää jossain vaiheessa.

Mutta nyt nauttimaan (toivottavasti) rauhallisesta illasta ja jos nyt vihdoin saisin juoda teeni lämpimänä :D

1 kommentti:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani :) http://aaltoillen.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html

    VastaaPoista